Wie is karin?

Je persoonlijke en succesvolle verkoopexpert

  • denkt mee en is altijd oplossingsgericht
  • 100% betrokken en ziet grote meerwaarde in samenwerken
  • enthousiast & vriendelijk
  • uniek & creatief
  • hoogste kwaliteit in verkoopkennis, slimme styling, vastgoed fotografie en nog veel meer met doel: zoveel mogelijk rendement voor uw woning
  • werkt vanuit liefde voor mensen, met passie en gevoel voor huizen en interieur
  • ook werkzaam buiten kantoortijden en in het weekend
  • voor alle nederlanders in binnen en buitenland

“De investering in onze expertise heeft al meerdere keren €5.000 – €50.000 extra  opgeleverd voor de eigenaar!”

 

 

“Niemand kent het huis beter dan de eigenaar en daar ligt de kracht voor het verkopen van je eigen huis” 

 

 

 

 

 

 

 

lees meer

Wie is Karin?

Hallo, ik ben Karin. Van jongs af aan ben ik bezig met kleuren, verhoudingen, veranderingen van inrichtingen en allerlei andere creatieve bezigheden. De creativiteit kwam ook later in mijn werk tot uiting. Ik heb bij een bloemarrangeur en stand en decorbouwbedrijf gewerkt in binnen- en buitenland. Daarna met veel plezier gewerkt als docent landbouw-breed en biologie op het voortgezet onderwijs.

Verkoopexpert

Na 17 jaar liefdevol lesgeven in het voortgezet onderwijs komt mijn creatieve kant nu volledig tot zijn recht in het vak van verkoopexpert. Mijn bedrijf is uniek in Nederland en ben ik de eerste officieel Verkoopexpert van Nederland. Het unieke is dat ik mensen met een positieve en vriendelijke aanpak begeleid met het verkopen van hun woning, vanaf idee van verkopen tot aan de sleuteloverdracht!

Mijn plezier, inzet en kwaliteit is 100% en altijd alles in overleg. Als we samen volledig tevreden zijn en we zeker weten dat we het mooiste van de woning kunnen laten zien, pas dan gaat de woning in de verkoop. Het mooiste resultaat behaal je alleen met de allerbeste inzet. Met veel plezier en op een geheel natuurlijke wijze overleg ik graag met de verkopers en kopers. Openheid, vriendelijkheid en medeleven met waardevolle tips zijn de woorden die ik vaak van mijn klanten terugkrijg. Naast mijn werkervaring heb ik tijdens mijn Hbo-studie en opleiding tot coach veel ervaring opgedaan met betrekking tot presentatie, omgang met mensen, kleuren en verhoudingen in het ruimtelijk vlak. Mijn kennis en ervaringen vormen samen een unieke scala aan vaardigheden. 

Het is mijn passie om jouw nog te verkopen huis te stylen en te presenteren voor een breed publiek. Altijd denkend aan het perfecte plaatje, slimme meubelopstellingen en looproutes.  Waar natuurlijk ook professionele rondleiding bij hoort!

Mijn interesses liggen in huizen en hun interieurs, maar ook in de levensloop van de mensen die er wonen. De persoonlijke verhalen van mensen in hun huizen worden onderdeel van mijn levenservaring. Ik voel me als mens dan ook erg dankbaar dat ik bij zo veel mensen een persoonlijk inkijkje mag krijgen in hun leven. Vooral de bijzondere verhalen blijven me bij. Ik zie het als een voorrecht dat ik kan helpen bij het meest waardevolle, mooie en soms ook moeilijke verkoopproces.

“Ik hou van puur. Pak de dingen op zoals ze zijn. Werk zonder vooroordelen maar met liefde, openheid en met volle passie.”

Met veel plezier, positieve energie en klantgerichtheid doe ik mijn werk: Jouw huis optimaal presenteren voor de verkoop en dat doen we samen.

Met een vriendelijke en succesvolle groet, 

 

Wat zeggen klanten over karin?